İçeriğe geç

Depremzedelere Yatan Para Nereden Öğrenilir

Deprem parasının yattığını nasıl öğrenebilirim?

Paylaş: Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen depremzedelerimiz, hane başına 10.000 TL destek ödemelerinin hesaplarına aktarılıp aktarılmadığını e-Devlet kapısı üzerinden sorgulayabilecekler. Başvuru gerektirmeyen ödemeler Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Sosyal yardımımdan yatan parayı nasıl öğrenirim?

Türkiye’de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın işlettiği Alo 144 sosyal yardım numarasını arayarak sosyal yardım durumunuzu sorgulayabilirsiniz. T.C. yetkililerine. Kimlik numaranızı ve diğer gerekli bilgileri vererek yardım durumunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sosyal yardım kartına para yattığını nasıl öğrenebilirim?

Hesap Bakiyesi ve Kart Dönem İşlemlerini Görüntüleme Kart sahibi VakıfBank Mobil veya İnternet Bankacılığı müşterisi ise, hesap bakiyesi ve kart dönem işlemlerini “Tüm İşlemler > Kartlar > Ön Ödemeli Kartlar > Kart İşlemleri” menüsünden görüntüleyebilmektedir.

10000 TL deprem yardımı kimlere verilecek?

10.000 TL deprem yardımı alabilmek için deprem bölgesindeki vatandaşların evlerinin yıkılmış, acilen yıkılması gereken ve ciddi, orta veya az hasarlı olması gerekiyor. Evleri hasarsız olanlar bu yardımdan yararlanamıyor. “Ödeme yapan vatandaşlarımıza bilgilendirme mesajları (SMS) gönderilmeye başlandı.”

10 bin TL yardım yatmadı nereyi aramalıyım?

Destek Hatlarımız Bu yıl ALO 170’e yapılan çağrı.

Hasar parası yattığını nasıl öğrenebilirim?

5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir. Tüm operatörler için sorgulama başına ücreti 119,00 TL’dir. Plaka numarasını yazıp TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664’e gönderin. Aracın plakası değişse bile hasar geçmişi anında cebinizde olsun.

E-devlette para yattığını nasıl öğrenebilirim?

E-devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfanızdaki “Hizmetlerim” sekmesine tıklayın. Ardından “Param ve Varlıklarım”ı bulup tıklayın. Bu seçenek birikmiş bakiyenize erişmenizi sağlayacaktır.

TC’me yatan parayı nasıl öğrenebilirim?

Bireysel ödemeleri sorgulamak için yapılması gereken adımlar şu şekildedir: E-Devlet’e TC Kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Burada listelenen hizmetler için arama alanına “SGK” yazıp “Bireysel ödeme talebi” sekmesine tıklayın veya doğrudan arama alanına “Bireysel” yazarak ilgili hizmeti seçin.

Hane başı 2500 TL destek ödemesi nasıl başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Devlet Müdürlüğü’ne veya sosyal hizmet merkezlerinin müdürlüklerine şahsen dilekçe verebilirsiniz. Ayrıca e-devlet üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz. “Sosyal ve ekonomik destek hizmeti için geçici başvuru” “.

2024’te sosyal yardımlar ne kadar olacak?

Sosyal Yardım Ödeneği: Aile Destek Programı kapsamında 2024 yılı sosyal yardım ödeneği, hanedeki kişi başına düşen gelir düzeyine bağlı olarak dört farklı gelir aralığı için değişmektedir: 450 TL ve altı: 1.250 TL. 450 TL üstü – 911,15 TL ve altı: 1.100 TL. 911,15 TL üstü – 1.372,30 TL ve altı: 950 TL.

Aile sosyal yardım parası ne zaman yatacak 2024 Ocak ayı?

Aile Destek Programı ödemeleri hane başına aylık olarak, dört farklı gelir aralığına göre farklı yardım tutarlarıyla yararlanıcılara ödenecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ödemelerin 24 Ocak’ta başladığını duyurdu.

Afad yardım kartı nasıl alınır?

AFAD aracılığıyla depremzedelere destek olmak isteyenler Trendyol ve Hepsiburada’dan 50-1000 TL değerinde dijital kart satın alabilir. Paylaş! Kızılay aracılığıyla depremzedelere destek olmak isteyenler Trendyol ve Hepsiburada’dan 50-1000 TL değerinde dijital kart satın alabilir.

Deprem yardım parası nereden bakılır?

Deprem yardımı e-devlet üzerinden de talep edilebilir. Bunun için e-devlet sayfasından “Hanehalkı destek ödemesi sonucu sorgulama”ya erişmeniz gerekmektedir.

Hane başı destek ödemesi kaç defa yatacak 2024?

Hanede kişi başına düşen aylık gelirin net asgari ücretin 1/3’ünden az olması (2024 için 5. değişiklik).

Deprem parası yatmayanlar ne yapmalı?

Bankanızı arayın: Ödemenin neden geciktiğini öğrenmek için bankanızı arayın. Sorun bankadan kaynaklanıyorsa, bu durumu banka çalışanlarına bildirebilirsiniz. AFAD ile iletişime geçin: Sorunu çözemiyorsanız, AFAD ile iletişime geçin. Resmi web siteleri veya sosyal medya hesapları aracılığıyla yardım isteyebilirsiniz.

Dasktan para yattığını nasıl öğrenebilirim?

DASK poliçeleri hakkında e-devlet üzerinden sorgulama yapmak için öncelikle www..tr adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Daha sonra giriş yapmak için T.C. Kimlik numaranız gerekmektedir. Kimlik numaranızı ve e-devlet şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Web sitesine giriş yaptıktan sonra arama kısmına “Poliçe Sorgulama” yazmalısınız.

Deprem kira yardımı yattığını nasıl öğrenirim?

AFAD depremzedelerinin kira yardımı ödemeleri Ziraat Bankası hesaplarına yatırılacak. Banka hesabı olanlar kira yardımına mobil ve internet bankacılığı üzerinden, banka hesabı olmayanlar ise SMS yoluyla ulaşabilecek. SMS talepleri için; BAKIYE yazıp 4747’ye göndermeleri yeterli olacak.

10 bin TL yardım sorgulama nasıl yapılır?

10.000 TL DEPREM YARDIMI SONUCU NASIL SORGULANIR? 10.000 TL deprem yardımı banka hesabına yatırıldığında SMS ile bildirim gönderilecektir. 10.000 TL deprem yardımı sorgulama işlemi e-devlet “Hanehalkı Destek Ödemesi Sonuç Sorgulama” sayfasından yapılabilir.

10 bin TL yardım hangi bankaya yatıyor?

Kontroller yapılarak afetzedeler Türkiye Cumhuriyeti’ne nakledildi. Destek ödemesi hane başına (T.C. Ziraat Bankası’na) kimlik numarası üzerinden yapılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir